Saturday, August 28, 2010

Pintura de sueños



Quiero pintar mis sueños
Hacer el sol amarillo el cielo celeste el mar azul verdes los bosques
Y pintar los hombres como son en la vida real
Rojo el corazón porque ya hace mucho tiempo lo veo todo en blanco y negro :cada día en las calles:

¡Buen finde!
ξι.

Tuesday, August 24, 2010

sin palabras...



algo que habla directamente al corazón
ya que cada uno tiene sus memorias - tesoro
así, sin palabras......!

ξι.

Sunday, August 22, 2010

16.12.1987


[...]Todo lo que he querido va alejándose < Espíritus únicos, ideas, escritos < La vida está moviéndose peligrosamente < Y de un momento a otro las cuerdas se van a romper. [...]
N.B.


(μτφ: ξι.)

Saturday, August 21, 2010

el puerto





Desde el puerto veo los barcos que van y vienen. Y veo a gente con maletas que llegan y parten. Con sueños. Maletas llenas de sueños que están buscando sus viajes oportunos, su lugar, un hogar. Me identifico con la gente.

Luego levanto los ojos y regreso a la ciudad...

ξι.

Saturday, August 7, 2010

οι γάτες οι σαύρες τα βατράχια τα μωρά









Στην αρχή ξεκίνησε γλυκά και η συμπάθεια ήταν αμοιβαία, έπειτα η συμπάθεια έγινε έρωτας, ο έρωτας αγάπη, και μετά και μετά, η αγάπη μετά έγινε συνήθεια. Η αγάπη όμως φαίνεται ότι δεν ήταν τόσο βαθιά και δεν είχε μέσα της την πίστη και την ειλικρίνεια όχι αυτή που της έπρεπε αλλά την ελάχιστη που θα την έκανε όμορφα κι εύκολα ν' αντέξει στον χρόνο, κι έτσι ενώ άλλες φορές αυτή η συνήθεια ποτέ δεν έβλαπτε κι ήταν αρκετή για να κάνει την αγάπη αιώνια, τώρα έγινε καταστροφική, καταστροφική και μοιραία.
Οι γάτες τα βατράχια και οι σαύρες περιστοίχιζαν το μωρό μου κι εγώ στην αρχή δεν μπορούσα να το σώσω. Το μωρό μου τρόμαζε κι εγώ δεν έβλεπα, είχε εξαφανιστεί η αγάπη κι εγώ δεν έβλεπα τίποτα για να το σώσω *μα αν το έσωνα θα έσωνα εμένα.
Το μωρό μου ξαφνικά πλησίασε τη γάτα "πίσω δεν θα γυρίσω για σένα να σου ζητήσω φιλιά" "τα φιλιά σου είναι δηλητήριο που σκότωσαν τη μαμά μου και μένα, ακούς;!" και της γράπωσε τα πόδια! Το μωρό μου τώρα ήταν και πάλι δυνατό κι εγώ ξύπνησα από τον λήθαργο που είχα πέσει!

Καλημέρα &καλό μήνα από Εύβοια και από τα γαλαζοπράσινα νερά της!

Τα λέμε σύντομα!

ξι.